Tradisjonen tro, blir det også i år Høst-Messe på Haugen bygdehus

Tradisjonen tro, blir det også i år Høst-Messe på Haugen bygdehus

Pressemelding fra Haugen bygdelag

Tradisjonen tro, blir det også i år Høst-Messe på Haugen bygdehus. Denne messa er ett av de viktige arrangementene som gir driftsmidler i kassa til bygdelaget i denne lille kretsen. Som vanlig er bygdas innbyggere flinke til å hjelpe til – enten ved å gå i komitèen, eller ved å levere kaker til kafeen.

Mange utstillere er gjengangere på messa – om ikke hvert år, så kanskje annet hvert år. De gir uttrykk for at de liker seg godt på Haugen, og føler at de blir ekstra godt ivaretatt. Hugo Pedersen koker nemlig gratis kjøttsuppe som utstillerne får kose seg med mens de rigger opp bodene sine på fredags ettermiddag – og kaffe følger med! I tillegg tilbyr vi middag på lørdags kveld, for de som ønsker det. Hit kommer også noen fra nærmiljøet, så det pleier å bli en trivelig kosekveld.

Når sommerferien er over, starter jakten på utstillere – og da kontaktes både gamle kjente, og noen nye vi har fått nyss om. I skrivende stund har vi 16 påmeldte (2 av dem er kun tilstede på lørdag). Bygdelaget ønsker jo at messa skal fornye seg litt, og at den skal ha et variert innhold som kan lokke ulike typer kunder til å komme på besøk.

En nykomling på messa vår kommer fra Myre – klesbutikken Centrum Mote. De ønsker å markedsføre seg i Bø, hvor det ikke akkurat er flust av sorten. Så, jenter/damer, kanskje finner du noe høst-nytt? Eller en ny kjole til julebordet som nærmer seg med stormskritt? Kom å ta en titt! Vi ordner prøverom!

Ellers vil du kunne finne alskens håndarbeid av god kvalitet – både strikkagensere, ullbukser, lester og votter, lefser og kaker, kjøtt, skinn, lappeteknikk, søm, hudpleieprodukter, treprodukter i form av vinhyller, kjelker og kaketiner. Du kan også få tak i håndklær og forklær med navn på, nyttige tupperware-produkter, fine skilt, smykker og ringer. I år skulle vi dessuten ha fått besøk langveisfra – helt fra Alta. Nils-Kristian Gleine selger blant annet kniver og turkopper, men dessverre har sykdom gjort at han har måttet melde frafall. Likevel – her kan du finne noe til deg selv, huset, hytta, julegaver, bursdager – i det hele tatt. Når du trenger en pause fra handelen, kan du kose deg med hjemmebakte kaker i kafeen vår!

Haugen bygdelag håper at riktig mange vesterålinger vil ta turen til Bø denne helga. Så sees vi kanskje?

Se åpningstidene for messa her.