Tonje Unstad på Reginedagan

Tonje Unstad på Reginedagan

Tonje Unstad har de siste ti årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med tre albumutgivelser bak seg, hvorav én barneplate, har hun turnert over hele landet.

Med sin lune humor og gode publikums-tekke er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen – så også hos oss i Reginedagan! Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet to Spellemannspriser, samt den anerkjente Prøysenprisen.

Unstad holder to konserter – en for barn i et noe uvanlig konsertlokale ved Steinesjøen, midt inni Kystlagets familiearrangement. Og en for de voksne, hos ungdomslaget Ungbirken på Lokkøya, senere på dagen.

Barnekonsert

Barna i Bø kan glede seg. For i fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannsprisen I 2012.

For de voksne

I konserten på UL Ungbirken vil publikum stifte bekjentskap med både gamle, velkjente låter – men selvsagt også nye sanger fra Tonjes siste plate «Svermere». Denne er en samling viser som formidler et større alvor, og som også eksponerer en ny og kanskje uventet sårbarhet.

De siste årene har Tonje vært gjennom opplevelser som har forandret henne. Hun har mye på hjertet, og publikum kan se frem til å lytte til en artist med stor fortellerevne, -vilje og –glede! Så – da behøver du vel ikke flere grunner til å komme? Enten på barnekonserten – eller den som er beregnet for de voksne, litt senere samme dag. Dørene til voksenkonserten åpnes en time før konsertstart – og her blir det åpen kafé. Velkommen skal du være, sier Reginedagan.