Sommermarked for 11. gang

Sommermarked for 11. gang
Haugen bygdelag arrangerer Sommermarked for 11. gang, 15.-17. juni. Tradisjonen tro vil det selvsagt bli marked både lørdag og søndag. Også i år settes det opp stortelt som alle selgere skal stå inne i. Dermed kan både selgere og publikum unngå eventuelle angrep fra værgudne. I år har markedet over 20 utstillere, hvorav halvparten er nye.
fullsizeoutput_843
Sommermarkedet startet i fjor med å arrangere Quiz fredag kveld, noe arrangørene fortsetter med i år. Her ønsker de deltakende lag fra både private og bedrifter.
– Vi har fortsatt plass til flere lag, så det er bare å melde seg på. Vi håper på mange påmeldte lag som kan konkurrere om å oppnå flest riktige svar. De tre beste lagene premieres selvsagt, sier Chanette B. Pedersen i komiteen.
Markedet forøvrig vil på lørdag by på litt aktiviteter for barna, loddsalg med fine premier, grillmat og kafè.
fullsizeoutput_844

Lørdagskvelden blir det fest og dans til musikk fra Øksnes-bandet «Larsen Special».

lavvo– Vi regner med at vi fyller fest-teltet med danse-glade folk, sier Pedersen.

 

På søndag vil arrangøren gjøre litt ekstra stas på barna. De tilbyr mange ulike aktiviteter, som skyting på blink, svampekasting, lasso-kast, natursti, ringspill, tombola og lykkehjul for å nevne noe. I tillegg kan barn melde seg på Barnas Loppemarked, som foregår to timer på formiddagen. Her kan ungene selge fine leker og utstyr de ikke lenger bruker eller har vokst fra.

 

– Kanskje de kan tjene seg litt feriepenger, samtidig som andre kan ha nytte av brukte gjenstander? Gjenbruk er en god ting, sier Pedersen.

 

Sommermarkedet topper programmet med trylleshow. Daniel Johansen, kjent fra Norske talenter kommer, og kjører et flott show for hele familien. Så avrundes Barnas dag med spennende eventyr, fortalt av Gøril Karlsen, i den stemningsfulle lavvoen.

 

– Merk av helga 15.-17. juni på kalenderen, så sees vi på Sommermarked på Haugen, avslutter Pedersen.