Er du ny i Bø og lurer på hva du skal finne på? Her kommer en liten oversikt over ting og tang man kan gjøre:

Sport og fritidFritidsaktiviteter

I Bøhallen kan du svømme, trene styrke, spille innebandy, volleyball og barna kan drive med turn.

I Bø Musikkforening kan du spille sammen med 40 glade musikanter.

I Korforeningen Varden kan du synge.

Bø ungdomsklubb har et fast tilbud til ungdommer.

Bjørkengen Gård kan både store og små få ri hester.

Hos FK Luna kan du spille fotball.

BøPuls kan du delta på saltimer med mange flinke instruktører innen spinning, corebar, step, yoga, m.m.

Du kan gå tur i den nydelige naturen. Du finner en oversikt over 25 turdestinasjoner utarbeidet av Vesterålen Friluftsråd. Det finnes langt flere turdestianasjoner i Bø, og etterhvert håper vi å få utarbeidet en større oversikt i en ny turistinformasjon som er under planlegging. Bøfjerdingene er svært glad i fjellet og kan helt sikkert komme med mange tips!

Hvis fjelltur og idrett ikke er noe for deg, kan du kanskje melde deg som frivillig i en klubb/forening? Man kan bli kjent med mange flotte mennesker ved å delta på dugnader. Se oversikt over lag/foreninger her.Friluft i Bø

Ellers finnes det strikkekafeér, sangkor, hundeklubb, kystlag, ungdomsklubb, barneklubb, vel-foreninger, grendelag, husflidslag, m.m.

 

Kultur

Gjennom året er det mange flotte konserter, teater- og kinoforestillinger og kunstutstillinger. Ta gjerne en tur innom biblioteketmuseet, Mannen fra havet og Friluftsgalleriet. Det arrangeres også quiz støtt og stadig rundt omkring i bygda. Følg med på Bøguidens egen arrangementsoversikt.

 

Shopping og bespisning

Shopping i BøEr du i shoppehumør har du litt av hvert å velge i her i Bø. Enten det er til hus og hjem, barn, fritidsutstyr, klær, kunst, bøker, kortreist mat, etc. Klikk her for full oversikt over shoppemuligheter. Når sulten tar deg, kan du ta en titt på oversikt over spisesteder. Det arrangeres også kyllingaften på Delfinen Pub og Restaurant nesten ukentlig. Årlig (som regel en lørdag i april måned) arrangeres «Fresk Lørdag» med spennende mat fra alle verdenshjørner.

 

Savner du noe?

Savner du et tilbud her i Bø? Bøfjerdinger er fulle av engasjement og dugnadsånd, og vi er ganske sikre på at du vil finne noen som ønsker å bidra på en eller annen måte hvis du har lyst å starte en klubb/forening eller arrangere noe. Snakk med de du kjenner, ta kontakt med Bø Næringsforening, Bø kommune eller bare spør på Bøguidens Facebookside eller Oppslagstavla for Bø i Vesterålen.