Bø kommune ligger lengst vest i øyriket Vesterålen. Her bor ca 2600 bøfjerdinger omgitt av vakker natur med nærhet til storhavet og fjellet. Gode levekår og et rikt næringsliv med stor fremtidstro,
gjør at stadig flere etablerer seg i vår kommune. Er du initiativrik og eventyrlysten finnes det mange muligheter, og vi har plass nok til deg også.

Bø kommune i Vesterålen har fra 1.8.2020 et antall ledige undervisningsstillinger i grunnskolen, både faste stillinger og vikariater for hele eller deler av skoleåret 2020/2021. Det må derfor fremgå av søknaden om det er ønskelig med hel- eller deltidsstilling, og om det er ønskelig å tjenestegjøre ved en spesiell skole i kommunen. Kunngjøringen gjelder alle stillinger som er eller blir ledig frem til skolestart august 2020.

Kvalifikasjonskrav:

  • Godkjent lærerutdanning.
  • Alle med pedagogisk utdanning og relevant fagkompetanse er velkommen til å søke, men behovet er størst for pedagoger med kompetanse innen flere fagområder.
  • De som tilsettes må påregne kontaktlæreransvar.

Omfang: Heltid

Søknadsfrist: 12. mai 2020

Varighet: Vikariat/midlertidig

Søknadsinformasjon:
Tiltrekkes du av en spennende stilling i Bø kommune, da søker du elektronisk på www.jobbnorge.no innen søknadsfristen 12. mai 2020.

Vi gjør oppmerksom på at søkerliste kan bli offentlig selv om du ber om anonymitet, jf. Offentlighetslovens § 25.2. Eventuell søknad om konfidensiell behandling må begrunnes. Tilsetting skjer på de vilkår  som til en hver tid fremgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til skole- og barnehagekontoret på telefon 76 11 43 21.

Ytterligere informasjon om Bø kommune i Vesterålen finner du på vår hjemmeside www.boe.kommune.no.

Kontakt: Skole- og barnehagekontoret 76 11 43 21