Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

Vi søker nå traineer som har interesse for økonomi og IT, og som blir inspirert av ny teknologi og digitalisering.

 

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene i Framsikt er utfordrende og varierte. Det første året vil arbeidet blant annet bestå i kundesupport, tilrettelegging av nye kundeprosjekter, databasearbeid, testing og videreutvikling av våre løsninger.

Trainee
Trainee-stillingene er en del av traineeprogrammet «Look North» for bedrifter fra Lofoten og Vesterålen. Studieturer, bedriftsbesøk, sosiale arrangementer og kursing for personlig og faglig utvikling er del programmet.

Som trainee i Framsikt er du fast ansatt allerede fra starten. Hos oss får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere. Du blir kjent innenfor alle våre hovedområder i løpet av det første året før du spesialiserer deg for spennende roller i en organisasjon som vokser.

Arbeidssted: Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Kontakt: Åsa Elvik, tlf. 926 45 098

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist: Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Ferdigheter

Krav til kompetanse/utdannelse
Vi søker deg som har Mastergrad innenfor økonomi. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med Bachelorgrad.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag, og du må like å samarbeide i team.

Kontakt: Åsa Elvik jobb@framsikt.no 926 45 098