Framsikt har gjennom 3 driftsår etablert en organisasjon på 26 ansatte med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. Videre vekst i 2018 gjør at vi søker flere nyutdannede økonomer til vårt kontor i Bø i Vesterålen.

Stillingene er en del av traineeprogrammet «Look North» for bedrifter fra Lofoten og Vesterålen. Det vil være mentorordning, fagsamlinger, studieturer og sosiale arrangement for personlig og faglig utvikling som en del av programmet. I Framsikt vil du få arbeide innen alle våre hovedområder i løpet av det første året før du spesialiserer deg for spennende roller i den voksende Framsikt organisasjonen. Vår planlagte vekst for de neste årene vil gi spennende karriere og utviklingsmuligheter. Som Trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra starten av programmet.

Vi søker etter deg som har interesse for økonomi- og virksomhetsstyring og som trigges av innovasjon og ny teknologi. Har du fag eller spesialisering innen kommuneøkonomi så er det en fordel (men ingen forutsetning).  Kjennskap til ERP eller BI systemer vil også bli tillagt vekt. Det er aktuelt med kandidater både fra Bachelor og Masterstudier, dog må du ha gode resultater fra tall- og økonomifagene innen studiet.

Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og trives med en travel hverdag. Du skal sammen oss andre i Framsikt skape gode kundeopplevelser hver dag.

Arbeidsoppgaver det første året vil være konsulentarbeide i kundeprosjekter, jobbe med support til våre kunder, delta i videreutviklingen av våre løsninger, testing, dokumentasjon, kundeopplæring, kunderådgiving og kundeoppfølging. Det vil bli utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.

Arbeidssted:

Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Kontakt:

Jo Inge Bræin, tlf. 48017767

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Søknadsfrist: løpende estimert ansettelse fra 1. april 2018

 

Kontakt: Jo Inge Bræin 480 17 767