For å bidra til at flere kommuner tar i bruk våre løsninger, og at dagens kunder tar i bruk mer av vår funksjonalitet, er vi på jakt etter en dyktig salgsrådgiver.

Salgsrådgiveren skal jobbe mot norske kommuner for å synliggjøre de verdiene som ligger i å utnytte våre løsninger. Arbeidet vil foregå gjennom direkte salg, på nett, fysiske møter og på telefon, samt delta på konferanser og markedsføringsaktiviteter. Stillingen får ansvar for salg, rådgivning og oppfølging av våre kundeleveranser innen en region av landet, eller deler av vår portefølje. Stillingen rapporterer til selskapets salgsansvarlig.

Rett kandidat er opptatt av å se kundens behov, og har gode evner til å formidle hvilke verdier kunden kan få av våre løsninger. Du er utadvendt og har gode kommunikasjonsevner, som du kombinerer med gode holdninger, forretningsskikk og markedsforståelse. Du liker å ha mange baller i luften, har evnen til å planlegge og å utnytte tiden effektivt.

Til denne stillingen søker vi både unge kandidater som har interesse og talent for salg, og kandidater med lang erfaring med rådgivning eller salg mot kommunal sektor. Kandidater med erfaring fra virksomhetsstyring i andre organisasjoner, med interesse for utnyttelse av moderne skyløsninger oppfordres også til å søke.

Du bør ha kompetanse innen økonomi, ledelse og virksomhetsstyring, enten fra utdannelse eller kombinert med arbeidserfaring.  Erfaring bør være fra offentlig sektor eller private selskaper rettet mot offentlig sektor.

Om du kjenner deg igjen i dette bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Arbeidssted:

Arbeidssted vil være enten våre kontor i Bø i Vesterålen, Sandvika, Lillehammer, eller fra hjemmekontor i den regionen der du bor.

Reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:

Jo Inge Bræin, tlf. 48017767

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Søknadsfrist: løpende estimert ansettelse fra 1. april 2018

 

Kontakt: Jo Inge Bræin 480 17 767