Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

For å håndtere flere kommunekunder og utvikle vår organisasjon, ønsker vi å ansette 2 nye medarbeidere. Felles for stillingene vil være kompetanse relatert til økonomi- og virksomhetsstyring i kommunal sektor. Vi søker dyktige rådgivere som skal bistå våre kunder i å utnytte de mulighetene som ligger i våre moderne verktøy for styringsårshjulet i norske kommuner. Verktøyet innbefatter analyse, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser, og du motiveres av å bistå kommunene i sin virksomhetsstyring.

Du vil jobbe sammen med kompetente medarbeidere som har bred erfaring.

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Arbeidssted:
Arbeidssted vil være ett av våre kontor i Bø i Vesterålen, Sandvika, eller Lillehammer. For kandidater med særlig relevant og solid kompetanse vil vi vurdere arbeidssted fra leid kontorplass i den regionen der du bor. Vi ønsker å styrke vår tilstedeværelse på Sørlandet, Vestlandet og i Trøndelag.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:
Halvor Walla, tlf. 952 62 120

Søknad sendes til:
jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Ferdigheter

Vi er på jakt etter kandidater som dekker følgende krav:

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du har økonomiutdanning og gjerne flere års erfaring fra kommunal virksomhetsstyring, eller fra tilsvarende prosesser i andre organisasjoner.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.
  • Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!
Kontakt: Halvor Walla jobb@framsikt.no 952 62 120