Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Nå søker vi:

For å håndtere flere kommunekunder og utvikle vår organisasjon, vil i løpet av 2019 ansette 2-4 nye rådgivere. Felles for stillingene vil være kompetanse i bruk av verktøy for økonomi- og virksomhetsstyring

Framsikt inneholder moduler for analyse, handlingsplaner, budsjetter, virksomhetsplaner, økonomirapportering, styringsrapportering – Business Intelligence (BI) og årsrapport. Verktøyet er skybasert og utviklet siden 2014. Vi har allerede fått mer enn 120 norske kommuner som kunder. Omsetningen økte med mer enn 60% i 2018, og selskapet har solid økonomi. Vi er snart 40 dyktige og hyggelige kollegaer.

Vi søker dyktige rådgivere som skal bistå våre kunder med innføring og bruk av Framsikt – vårt moderne verktøy for virksomhetsstyring.

 

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser, mulighet til aksjekjøp og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med spennende kunder, innovasjon og moderne teknologi.

Arbeidssted:
Arbeidssted vil være Sandvika, eller våre kontor på Lillehammer eller i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet må påregnes. Opplæring og møter skjer både hos kunde og nettbasert.

Kontakt:
Halvor Walla, tlf. 952 62 120

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Ferdigheter

Vi er på jakt etter kandidater som dekker følgende krav:

  • Du synes det er spennende med virksomhetsstyring og it-verktøy for dette.
  • Du trives som rådgiver og ser nye muligheter for våre kunder.
  • Du er god til å drive med opplæring.
  • Du har høyere økonomiutdanning og gjerne flere års erfaring med bruk eller innføring av verktøy for økonomistyring, virksomhetsstyring eller BI. Det er veldig positivt om du har erfaring fra leverandørsiden eller konsulentvirksomhet. Men vi snakker også gjerne med deg som har kundeerfaring med bruk av slike verktøy.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.
  • Du er kompetent og flink til å samarbeid med andre mennesker.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Kontakt: Halvor Walla jobb@framsikt.no 952 62 120