Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Nå søker vi:

Vi søker en dyktig IT-ingeniør som skal jobbe med drift og videreutvikling av våre skyløsninger. Vår SaaS- tjeneste Framsikt har på få år blitt markedsleder for kommunal virksomhetsstyring. Verktøyet er et avansert multi-tennant forretningssystem som brukes av 130 kommuner og mer en 5000 brukere. I 2018 vokste både brukertrafikk og omsetning med mer enn 60%. Løsningen driftes på Microsoft Azure og bruker en rekke Azure-tjenester.

Du får en sentral rolle i å bidra til at Framsikt fortsetter å ligge i forkant i å utnytte den siste Azure-teknologien og tar i bruk de mulighetene som ligger i skyen. Vi tror du vil være en pådriver i vårt kontinuerlige forbedringsarbeid og du får være med på å gi IT-tekniske føringer for utvikling og operasjonalisering av skytjenester.

Verktøyet utvikles i tett partnerskap med innovative norske kommuner.  Framsikt har 40 ansatte fordelt på Bø i Vesterålen, Sandvika, Lillehammer og Bangalore i India.

I driftsarbeidet i Framsikt er vi opptatt av å levere kvalitet i det vi gjør slik at våre kunder får en svært god kundeopplevelse. Driften er derfor helhetlig med fokus på både funksjonalitet, brukeropplevelse, tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet.

Framsikt er et programvareselskap i vekst, og dette er en nyopprettet stilling i Framsikt som et ledd i å utvikle vår drift av skyløsninger.

 

Framsikt forvalter viktig informasjon for norske kommuner. Du må være norsk statsborger eller tilfredsstille de kravene som normalt stilles til sikkerhetsklarering i norsk offentlig virksomhet.

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, muligheter til kjøp av aksjer, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.

Arbeidssted:
Arbeidssted vil være vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen eller kontoret vårt i Sandvika. Noe reisevirksomhet til kontoret vårt i Bangalore må påregnes samt til kontoret i Bø i Vesterålen om Sandvika blir daglig arbeidssted.

I Vesterålen får du rike muligheter til å nyte friluftsliv på havet, til sykkel, på randonee eller på fjelltur. Kanskje så du Lars Monsen besøke vårt «hikers paradise» sist sommer?

Kontakt:
Halvor Walla, tlf. 952 62 120

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Ledig stilling for snarlig tiltredelse. Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Ferdigheter

Vi søker deg som har disse kvalifikasjonene:

  • Høyere utdanning innen informasjonsteknologi. Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning.
  • Dokumentert erfaring med skyutvikling og forvaltning av skybaserte tjenester
  • Du har eller er motivert for å ta en sertifisering mot Microsoft sin Cloud Competency
  • Gjerne også erfaring med digitaliseringsarbeid og prosessautomatisering

Vi legger vekt på at du har disse personlige egenskapene:

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Liker å drive igjennom endringer og oppnå resultater
  • Holder deg faglig oppdatert på eget initiativ
  • Er nysgjerrig på nye trender og har evne til å kunne formidle dette
  • Klarer å tenke langsiktig i en operativ hverdag

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Kontakt: Halvor Walla jobb@framsikt.no 952 62 120