Ny kirkeverge i Bø og Malnes menighet

Ny kirkeverge i Bø og Malnes menighet

Bø og Malnes Fellesråd har ansatt Rune Eriksen som ny kirkeverge. Eriksen tiltrer stillingen 1. august i år.

Rune Eriksen kommer fra stilling som seniorrådgiver i IT-selskapet Nettrakett AS, etter en foregående periode som prosjektleder ved næringsavdelingen i Bø kommune.. Han har tidligere hatt flere ledende stillinger innenfor privat og offentlig sektor. Han er utdannet cand. mag. ved universitetet i Tromsø med samfunnsfaglige kombinasjon offentlig politikk og administrasjon, psykologi og sosiologi. Eriksen har også fordypningsstudier i kommunal organisering. I tillegg har han et betydelig antall relevante kurs som Fellesrådet vurderer som en styrke i menighetsarbeidet i Bø. Han har også hatt flere verv innenfor lag og foreninger, der sosial kontakt har vært grunnleggende og vesentlig.

Leder i Bø og Malnes Fellesråd, Inger Johanne Iversen, er glad for tilsettingen av Rune Eriksen. «Vi mener ansettelsen av Eriksen i stillingen som kirkeverge er en god og riktig avgjørelse. Hans samlede bakgrunn gir oss stor tiltro til at ansettelsen skal være positiv for menighetsarbeid i Bø. Han har god samlet bakgrunn for å fylle alle oppgaver stillingen som kirkeverge omfatter. Vi er derfor glad for nå å ha fått på plass denne ansettelsen», sier Iversen.

«Fellesrådet ser frem til å samarbeide med Eriksen, og sammen med ham videreutvikle alle aktiviteter som faller inn under hans virkeområder. Vi er ekstra glad for at Eriksen er «Bøfjerding» og dermed kjenner kirkesognet. Han har også faktisk vært aktivt med i menighetsvirksomhet i Bø tidligere, både som medlem og som leder av tidligere Malnes Menighetsråd», sier Iversen.