Kevin Boine kommer til Bø under Reginedagan

Kevin Boine kommer til Bø under Reginedagan

Fotografi av Kevin BoineMed over 13 millioner avspillinger på Spotify og en platinaselgene låt på repertoaret, har du garantert hørt en Kevin Boine låt! Endelig kommer han til Reginedagan for å servere hits som «Kom til Finnmark» og «Drømmeland».

Etter at han var med i Norske Talenter i 2015, har karrieren hans  skutt i været og han lover et eksplosivt show med både nye og gamle hits på scenen!

Kevin Boine har samiske røtter, og dette kommer fram i noen av sangene hans. Han imponerer med blant annet samisk rap! Dette passer godt inn i årers Reginedaga, som har nettopp samisk kultur som tema dette året.

Kevin er opprinnelig fra Tana, men er nå bosatt i Hammerfest. Herfra reiser han rundt og opptrer rundt omkring – og nå er altså turen kommet til Bø. Kevin kommer til Reginedagan med to konserter torsdag 26.juli, på Runes Bar. Rune Både, innehaver,  sa seg straks villig til å inngå samarbeid med Reginedagan når de lette etter et passende sted å holde konsertene.

Mange liker Boines musikk, også de under 18 år. Dermed vil arrangøren tilby også denne gruppa å få komme på konsert. Da blir det altså to konserter på en og samme kveld; hvor den siste er for de voksne fra 18 og oppover.

Da gjenstår det bare å be publikum kjenne sin besøkelsestid – kom å opplev Kevin Boine live!