Godviking Gård er et familiedrevet småbruk med villsau som basis. Villsauen beiter i fjellet nærområdet i sommerhalvåret, og går ute rundt gården i vinterhalvåret.

I tillegg har vi et produksjonsrom på gården, hvor vi videreforedler våre egne produkter. Hovedsakelig kjøttprodukter av villsau, men også av boergeit og elg. Boergeiter er noen av de andre dyrene vi har på gården, mens elgen er felt lokalt og videreforedlet hos oss. Vi produserer tradisjonsmat som kjøttrull, pinnekjøtt og fenalår av villsau, samt ca 10 sorter spekepølse av elg, villsau og boergeit. Vi har fokus på at det vi produserer skal være rene, sunne produkter av friske dyr som trives! Produktene våre kan fås kjøpt på Spar i Bø, eller ved ”åpen gård” når det arrangeres. Da selger vi også skinn og diverse.

På gården bor det forskjellige dyr i tillegg til villsau og boergeit. Bl.a. annet påfugl, gås, and, høns, hund, katt og gris.

Godviking Mat sine siste innlegg på Facebook

Godviking Mat

18.02.19

Dagens middag blir selje og silogress til dessert. Elers ser de ut til å være i godt hold.

Godviking Mat

19.12.18

Villsauen trives , livretten nu er bark, kvist av selje og rogn.🤠 Samtidig kommer gammelt kulturlandskap fram. Iceman fant rester av et lam, ved stien til Godvika i går. Fant ikke øremerker. N...

Godviking Mat

17.12.18

Godviking har fri i dag. Ettersyn av hytta . Fin trimtur. Tar imot bestillinger på fjøler, fenalår, kjøttrull ,lutefisk og pølser. Er kun utsolgt for pinnekjøtt. Ring 97091642 for bestillin...

Les mer om Godviking Gård i følgende reportasje:
Satser på villsau

Fotografi av Torgeir Godvik sammen med ferdigproduserte pølser på Godviking Gård

Kontakt