Fotballklubben Luna ble stiftet i 1968 og drives av frivillige.

Klubbens formål er å drive organisert fotball gjennom Norges Fotballforbund og Hålogaland Fotballkrets på alle nivå.

Klubbens anlegg, i Rabbveien på Straume, består av kunstgressbane, idrettshall med innendørs kunstgressbane, klubbhus med tribune, møterom, kjøkken og kontor, lagerbygg samt parkeringsplass.

 

Barnefotballen i FK Luna

13239476_867156680080726_5635575877076033474_nBarnefotballen er barns første møte med organisert fotball. De blir en del av et lag, får egen trener og lagleder, møter til trening, får på seg klubbdrakta og deltar i turneringer.

Følgende 4 lag er påmeldt for barnefotball 2017:

 • Miks G/J 7
 • G 9
 • G 10
 • G 12 (11- og 12-åringer)

Barnefotballen hos oss i FK Luna bygger på Norges Fotballforbunds visjon om fotballglede, muligheter og utfordringer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå, treningsiver, alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Det betyr at alle barn skal få et godt fotballtilbud, tilpasset sitt behov, modning og ferdigheter.

Grunnfilosofien er at alle barn skal gis like muligheter til å kunne delta i fotballen i FK Luna. For å si det på en annen måte: alle spillerne våre er like mye verdt!

 

Ungdomsfotballen i FK Luna

Luna-G14Overgangen fra barnefotball til ungdomsfotball kommer det året spillerne fyller 13 år.

FK Luna følger Norges Fotballforbunds utviklingsmål med ungdomsfotballen:

 • Utvikle gode spillere
 • Beholde flest mulig ungdomsspillere lengst mulig i fotballmiljøet.

Talentene våre har i dag gode rammebetingelser gjennom NFFs spillerutviklingsmodell, gjennom stadig bedre treningsforhold og gjennom spillerutviklingsarbeidet i Luna.

Ungdomsfotballen i FK Luna skal være inkluderende. Ikke minst er det viktig å legge til rette for at flere jenter blir med. I år stiller FK Luna med eget J 14-lag i ungdomsfotballen. I tillegg inkluderes flerkulturelle i klubbmiljøet.

Talentene tas vare på i FK Luna. Forholdene legges til rette for at alle med forutsetninger for å bli topp-spillere får optimale utviklingsmuligheter. Konkurransetilbudet og treningshverdagen inneholder de utfordringene denne målgruppen trenger.

En annen forutsetning for god ungdomsfotball er kompetanse på trener- og ledersida i klubbene. Spillere med ambisjoner må ha trenere som har god fotballfaglig kompetanse, mens øvrige spillere har mer behov for trenere med sosial kompetanse og pedagogiske egenskaper. FK Luna har fokus på rett trener til rett lag.

Har du lyst til å bli med i klubben?
Ta kontakt med Alexander Johnsen Tande, tlf. 911 88 231.

Styret

 • Alexander Johnsen Tande           (leder)
 • Kåre Thorsen                               (nestleder)
 • Frode Josefsen                            (kasserer)
 • Liv Åse Andersen                         (styremedlem)
 • Heidi Myhre                                  (styremedlem)
 • Monica Johnsen                           (styremedlem)
 • Wiveca N. Wilhelmsen-Holm        (varamedlem)
 • Eva Therese Haug                        (varamedlem)

————————————————————————————————————-

Leie av arrangementslokale

Klubbhuset kan leies til gebursdager, konfirmasjon, forskjellige sammenkomster og møter.
Ta kontakt med Monica Johnsen på tlf. 916 83 075. Oppgjøret kan vippses til nr. 85479.

fullsizeoutput_e67Loppemarked
FK Lunas støtteforening arranger en gang i året, i september, Vesterålens største loppemarked i Lunahallen. Støtteforeningen tar imot lopper året rundt. Ta kontakt med Merethe Johnsen på tlf. 980 08 595.

Bli støttemedlem
Fotballklubben Luna drives av frivillige. Klubben har 7 lag i aldersbestemte klasser, et svært viktig tilbud til barn og unge med ringvirkninger, langvarig verdi og nytte for lokalsamfunnet. Dette tilbudet kommer imidlertid ikke av seg selv. Klubben har over 700.000 kroner i årlige driftskostnader og er helt avhengig av din støtte for å lykkes med dette arbeidet. Bli støttemedlem, støtt opp om FK Lunas viktige arbeide med en frivillig kontingent til konto 4599 07 07778. Du kan også vippse til nr. 85476.

13510867_885773754885685_1267823623266926839_nStøtt klubben – kjøp toalettpapir hos oss
Du støtter FK Luna ved å kjøpe toalettpapir hos oss. Ta kontakt med Geir Myhre på tlf. 911 20 840. Oppgjøret kan vippses til nr. 85478.

Støtt klubben – bli grasrotgiver
Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent av din spillerinnsats. Dersom du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser. Støtt FK Luna og la oss bli din grasrotmottaker, klikk her!

Kontakt