Fjordcamp ligger idyllisk til i storslått natur med panoramautsikt utover fjorden mot storhavet. Her kan du nyte midnattsolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

Vi tilrettelegger aktiviteter og opplevelser for enhver smak, små og store grupper. Årstidene avgjør hva vi og våre samarbeidspartnere tilbyr. Transport tur/retur Fjordcamp mellom alle destinasjoner for fly og Hurtigruta i Vesterålen samt Harstad/Narvik flyplass Evenes.

Er du på besøk i Vesterålen som campingturist, charterreisende i større gruppe eller bare vil utforske området på egen hånd så skal vi gjøre vårt ytterste for å få deg til å trives hos oss.

Hytter
Fjordcamp har 34 hytter for utleie. To av disse er tilpasset for funksjonshemmede. Egne hytter for hund. Totalt har vi sengeplasser for 120 personer. De fleste hyttene har høy standard med kjøkken, dusj og toalett, kabel-TV, og alt av nødvendig utstyr for selvhushold. Gratis Wifi.

Kurs/konferanse
Vi arrangerer kurs, konferanser og møter for inntil 80 personer, med moderne audiovisuelle muligheter.

Båtutleie og gjestekai
Vi har 5 båter for utleie. Egen båt tilpasset funksjonshemmede. Eget sløyehus og låsbart redskapslager. Fjordcamp ligger ideelt til for fiske både i fjorden og ut mot storhavet. Kort vei til storfisken. Vi har flere gjestekaier/flytebryggeanlegg, og kan også tilby plasser med strøm.

Camping
Vi har gode forhold for campingvogn, bobil og telt med strømuttak. Eget servicebygg. Tømmeanlegg. Egen strand med strandvolleyballbane. Barnevennlig anlegg med diverse lekeapparater.

Restaurant
Vi har restaurant med alle rettigheter for opptil 200 personer. Restauranten er ikke åpen hver dag, men stikk gjerne innom for en kopp kaffe og noe godt å bite i.
Vi arrangerer lukkede selskaper som dåp, konfirmasjon, bryllup, julebord, jubileer, slektstreff, med mer.

  • Bensinstasjon
  • Minibuss for turkjøring, henting og bringing
  • Sykkelutleie

Fjordcamp sine siste innlegg på Facebook

Fjordcamp

19.01.18

To all our guests and visitors and friends; please take a step outside for a little while, breatje in some fresh air and enjoy the lightshow from the aurora borealis! 😍😍

Fjordcamp

15.12.17

Rett over fra Fjordcamp ligger Rosenhaug gård på Møkland. I denne klåre vinterkulda kan hyttene våre lett sees fra andre siden. Vi er sikre på at disse hestene nyter synet.😍 God jul!

Fjordcamp

19.07.17

Legg besøket ditt til Vesterålen i sommer/høst. ..og overnatt gjerne hos oss, om det er med telt, vogn eller om du helst vil bo i hytte. Vi tar deg godt i mot. 🙂

Les mer om Fjordcamp i følgende reportasje:
Idyll i storslått natur

fullsizeoutput_1185

Åpningstider

Mandag

10. 00 - 20.00

Tirsdag

10. 00 - 20.00

Onsdag

10. 00 - 20.00

Torsdag

10. 00 - 20.00

Fredag

10.00 - 22.00

Lørdag

10.00 - 22.00

Søndag

10. 00 - 20.00

Åpningstider for 01.07.17 - 20.08.17, med forbehold.

Kontakt