Er du glad i litteratur eller film, trenger faglitteratur til studier, vil lete på internett eller kanskje bare har veldig lyst til å finne en skikkelig god bok å lese i – skal du stikke innom biblioteket.

Bø folkebibliotek har noe for alle aldre, behov og interesser. Vi har en flott barneavdeling med bøker, filmer, spill og leker for de minste. Visste du at barn som leser blir flinkere på skolen, og at lesning kan bety mye for barns utvikling?

Lån bøker hjemmefra

Du kan nå låne elektroniske bøker hjemmefra, og sjekke hvilke bøker du finner på bibilioteket, du kan bestille bøker hjemme fra nettleseren og hente boka hos oss. Nå kan du også se dine lån, reservasjoner og tidligere lån ved å logge inn på dine sider.

E-bøker
For brukere som eier Android og Apple-produkter tilbyr Bø Folkebibliotek nå digitale utlån av e-bøker for våre brukere. Du finner en guide til hvordan på våre nettside.

Lydbøker
For de voksne har vi litteratur i alle sjangre, et godt utvalg av lydbøker både på CD, Digikort og Digibok. Inne i våre lokaler har vi tilgjengelig komfortable headset og stoler med innebygde høytalere for bruk av publikum.

Data og Internett
Vi tilbyr datamaskiner og iPad for bruk av publikum, samt tilgang på trådløst internett inne i våre lokaler.

Lokalsamling
Biblioteket i Bø har litteratur og annen info tilknyttet Bø kommune både før og nå. Du kan låne gårdshistorien og slektshistorien. Vi har også de gamle bygdebøkene. Vi har det meste som er utgitt om Bø, og kommer det noe nytt så skaffer vi det. Biblioteket har også en flott samling med Regine Normanns utgivelser.

Biblioteksøk i Nordland
Leter du etter en spesiell bok eller film? Nå kan du søke i 60 mediebaser til bibliotekene i Nordland samtidig. Du kan bestille lån selv med et klikk og hente materialet på ditt lokale bibliotek.

 

Åpningstider

Mandag

Stengt

Tirsdag

10.00 - 18.00

Onsdag

10.00 - 18.00

Torsdag

10.00 - 18.00

Fredag

Stengt

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Kontakt

Tjenester

Bøker

Lydbøker

Filmer