Start: 14. juni 2019
18:00
Slutt: 16. juni 2019
16:00

Sted

Bøveien 1107

Tradisjonen tro inviterer Haugen bygdelag i Bø nok en gang til Sommer-Marked på Haugen bygdehus. Årets marked er nr. 12 i rekken, og bygdelaget innbyr nok en gang til et innholdsrikt marked. I eget markedstelt, samt inne i kafeen, vil publikum finne 23 salgsboder. Disse vil tilsammen sørge for et bredt utvalg av varer, vi nevner i fleng: dameklær, skinnprodukter, produkter av tre, strikking, søm, TupperWare, hudpleieprodukter, helsekost, lefser og kaker, spekepølser og lakris, brukt & antikk, syltetøy, såper, kunst, smykker, strikkeboller, gravering på glass/krus m.m. Noen av utstillerne er nye på vårt marked, andre har vært her tidligere.

Haugen bygdelag har åpen kafè med salg av kaffe og kaker, samt grillbod hvor du kan kjøpe middag. Loddsalg blir det selvsagt, med fine premier – bl.a kan her nevnes en tøff sykkel, og et lass grus (levert i Bø).

Bø kystlag stiller opp også i år, og kan vise frem litt av hvert, i tillegg til at ungene kan få snekre sin egen båt. Det er lekeplass for ungene ved lavvoen, samt et eget bord hvor de kan tegne og lage egne kunstverk – mens foreldrene handler i bodene og drikker kaffe.

Fredag kveld er det Quiz i storteltet, og årets Quizmaster er Mariann Skoglund. Vi tar fortsatt imot påmeldinger av lag. Her kan det være opptil 6 personer pr lag. Så hiv dere med – ta med familie, venner, kollegaer – dette er gøy!

Lørdag kveld er det fest i storteltet, med Larsen Spesial på scenen. de sørger for fin musikk, slik at de som vil kan svinge seg litt! Begge kvelder har vi skjenkebevilling. Lørdag kveld er også grillen åpen.

På søndag står en Talentiade på planen. Vi har fått tak i dommere som har bakgrunn i både musikk og teater. Her har vi invitert barn og unge i grunnskolealder til å melde seg på, men her er antall påmeldte litt lavt i skrivende stund – så vi håper på flere! Blir det for få, ser vi oss nødt til av avlyse dette.

I disse dager jobbes det på dugnad for å montere alle teltene, slik at vi kan være trygge for at været ikke vil legge noen hindringer for å arrangere markedet. I teltene står alle tørt, og vi setter opp varmesystemer for at ingen skal fryse. Så. sett av helgen – kom til Sommer-Marked på Haugen i Bø 14.-16.juni.

Billetter
Billettpris
NOK 0

Arrangeres av

Haugen Bygdelag

fullsizeoutput_11a5 Sankthansfest (Foto: Bjørnar Hansen) Haugen bygdelag holder til på Haugen bygdehus. Foreningen er hyppig arrangør av stadig flere typer arrangementer i…
Telefon: